Välkomna till Capio Arytmi Center Stockholm. Vi bedriver endast planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter/anhöriga med smittsamma sjukdomar. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig.

Läs mer här.

Med anledning av Covid-19 - coronavirus.

Angående Covid-19 (Coronavirus)

Capio Arytmi Center Stockholm bedriver endast planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter/anhöriga med smittsamma sjukdomar. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig.

Om du har varit i smittdrabbat område under de senaste 14 dagarna eller om du har haft nära kontakt med någon som har konstaterad smitta av det nya coronaviruset, och om du utvecklar något av följande symtom:

  • feber över 38°
  • andningssvårigheter
  • hosta
  • utslag

Kontakta 1177 Vårdguiden (ring 113 13) för vägledning och hänvisning till vård.
Ring 112 om du behöver akut medicinsk vård, berätta för dem om din resa och dina symtom. Åk INTE in till Akutmottagningen utan att först haft telefonkontakt.

Vänligen Personalen
Capio Arytmi Center Stockholm

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.